Clevamama matrac kiságyba 60x120 cm

7200

Új termék

A ClevaFoam ™ Support Matrac biztosítja babád nyugodt éjszakai alvását, tökéletes kényelmet és alátámasztást biztosít minden napszakban.

Bővebb leírás

23 614,17 Ft‎

Egyéb infó

A ClevaFoam ™ Support Matrac biztosítja babád nyugodt éjszakai alvását, tökéletes kényelmet és alátámasztást biztosít minden napszakban.

A ClevaFoamTM viszkoelasztikus technológiát alkalmaz. A matrac a legjobb alátámasztást biztosítja a gyorsan növekvő, fejlődő baba testének. A kivitelezés és az AirflowTM átlélegző anyag kombinációja biztosítja a tökéletesített légáramlást. Garantáltan hozzájárul a nyugodt éjszakákhoz, csökkenti a SIDS (hirtelen csecsemőhalál) kockázatát.

A viszkoelasztikus ClevaFoamTM a baba testhőmérsékletének és súlyának hatására meglágyul, felveszi a baba testének pontos körvonalát a legjobb alátámasztást nyújtva és megszűntetve a nyomást. A hagyományos matracokkal ellentétben, a viszkoelasztikus ClevaFoam™ ruganyos és nem alakulnak ki nyomás pontok, amik éjszakai forgolódáshoz és nyugtalan alváshoz vezetnek . A matrac tervezése biztosítja, hogy a gyermek feje teljesen alá legyen támasztva és a  megfelelő helyzetben, egyvonalban legyen mindig a gerincével.

A ClevamamaTM ClevaFoamTM matracok segítenek megvédeni a babád puha, kerek fejének formáját. A „laposfejűség” egy olyan állapot amikor a baba feje hátul vagy oldalt ellaposodik. Ez általában akkor alakul ki, amikor a gyermek olyan felületen fekszik ami nem ruganyos, ezért kis felületen nyomási pontokat alakít ki. Ez gyakori probléma mióta az ajánlott testhelyzet, a háton fekvés.

Amennyiben bármilyen kétséged van a babád fejformáját illetően, konzultálj orvosoddal vagy egészségügyi szakemberrel.

A matrac külső huzata átlélegző AirflowTM Öko-Tex minősítésű anyagból készült. Mosógépben 40°C-on mosható, szárítógépbe tehető. A belső huzat víztaszító, mosógépben 30°C-on mosható, szárítógépbe NEM tehető.

A termék megfelel a Bútor és bútorzat tűzbiztonsági követelményeinek (UK).

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed