Clevamama matrac mózeskosárba, babakocsiba

7210

Új termék

A ClevaFoam™ Matrac biztosítja a babád nyugodt éjszakai alvását, tökéletes kényelmet és alátámasztást nyújt minden napszakban.

Bővebb leírás

6 685,04 Ft‎

Egyéb infó

A ClevaFoam™ Matrac biztosítja a babád nyugodt éjszakai alvását, tökéletes kényelmet és alátámasztást nyújt minden napszakban. Hipoallergén habból készült, ami PH semleges és mérgező anyagoktól mentes, így azok a csecsemők is használhatják, akik asztmától vagy allergiás panaszoktól szenvednek.

ClevaFoam™ anyagot a Dublini Trinity College-ban fejlesztették ki és tesztelték. Bizonyított, hogy a matrac jelentősen csökkenti a babádnál a lapos fejűség (Flat Head szindróma) kialakulásának kockázatát. Közel 50%-kal csökkenti a baba koponyájára nehezedő nyomást, köszönhetően annak, hogy 80%-kal növeli a test alátámasztási felületét.

A Németországi HOHENSTEIN Intézet által hitelesített “Good Comfort” minősítés követelményeinek kényelem, légáteresztés, száradás vonatkozásaiban jól megfelel.

A ClevaFoam™ által kínált alátámasztás kényelmesebbé teszi a babád számára a háton fekvést, alvást, amit a gyermekorvosok és a SIDS szervezetek ajánlanak világszerte.

 

Az átlélegző AirflowTM Öko-Tex minősítésű külső huzat elvezeti a nedvességet és növeli a légáramlást, alapja csúszásmentes. Mosógépben 40°C-on mosható, szárítógépbe tehető.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed