ClevaMama fejtámasz szürke

Támogatást nyújt az első hónapokban babád fejlődő nyaki izmainak, tökéletesen stabilan és kényelmesen tartja azokat.

Bővebb leírás

7204

5 990,00 Ft‎

Támogatást nyújt az első hónapokban babád fejlődő nyaki izmainak, tökéletesen stabilan és kényelmesen tartja azokat. A ClevaMama  ClevaFoamTM fejtámasz használata tudományosan bizonyítottan csökkenti a laposfejűség szindróma kockázatát és hatását, valamint a fej körül tökéletes védelmet biztosít utazás közben, akár autós ülésben, babakocsiban, akár egy pihenőszékben is. Az átlélegző AirflowTM  öko textil minősítésű anyag elvezeti a nedvességet és növeli a légáramlást.

TÉNY: Tudományosan bizonyított, hogy a ClevaMama ClevaFoam™ közel 50%-kal csökkenti a baba koponyájára nehezedő nyomást, köszönhetően annak, hogy 80%-kal növeli a fej alátámasztási felületét. Amennyiben bármilyen kétséged van babád fejformáját illetően, konzultálj orvosoddal vagy egészségügyi szakemberrel.

Használat: Megfelel a legtöbb autós üléshez, babakocsihoz, és pihenőszékhez. Egyszerűen húzd át az állítható öveket a fejtámaszon lévő lyukakon. Mindig bizonyosodj meg, hogy a fejtámasz megfelelő magasságban van gyermekednek.

Mosógépben 40°C-on mosható, szárítógépbe tehető.