Clevamama sütőajtó védő

7100

Új termék

Segít megvédeni a pici kezeket a forró sütőajtó okozta égési sérülésektől. A forróságnak ellenálló védőfelület 50%-kal csökkenti a kiáramló hőt. Az átlátszó anyagon keresztül benézhetsz a sütőbe és könnyű tisztítani is.

Bővebb leírás

4 803,94 Ft‎

-700,00 Ft‎

5 503,94 Ft‎

Egyéb infó

Segít megvédeni a pici kezeket a forró sütőajtó okozta égési sérülésektől. A forróságnak ellenálló védőfelület 50%-kal csökkenti a kiáramló hőt. Az átlátszó anyagon keresztül benézhetsz a sütőbe és könnyű tisztítani is. Elengedhetetlen eszköz minden kisgyermekes háztartásban.

Tény: Az égési sérülések a leggyakoribb és legsúlyosabb otthoni sérülések, melynél a 0-4 éves gyermekek a legveszélyeztetettebbek.

Könnyen rögzíthető a hőálló, állítható, formatartó, tapadókorongokkal, melyeket nem érnek el a kicsi kezek. A sütőajtó védő a hőnek ellenálló műanyagból készül, rögzítheted fém vagy üveg felületre. Tompa tárgy segítségével megszüntethető a tapadás és eltávolítható a felületről.

Fontos: a tapadókorongokat a sütőajtó sima felületére helyezd, hogy biztosítsd a tapadást. Idővel levegő kerülhet a tapadókorongok alá, ezért időnként rögzítsd újra a tapadókorongokat.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed